تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
توسعه اپلیکیشن موبایل چیست؟

سایت برتر

سایت برتر

توسعه اپلیکیشن موبایل چیست؟

توسعه اپلیکیشن موبایل چیست، چگونه کار می کند و چرا برای کسب و کار شما مهم است؟ در اینجا همه چیزهایی که باید در مورد توسعه اپلیکیشن موبایل برای مشاغل کوچک بدانید، گردآوری شده است.

توسعه اپلیکیشن موبایل ایجاد نرم ‌افزاری است که برای اجرا بر روی دستگاه‌ های تلفن همراه طراحی شده و برای بهره‌ گیری از ویژگی‌ ها و سخت ‌افزار منحصر به ‌فرد آن محصولات بهینه شده است.

توسعه اپلیکیشن موبایل چیست؟

 

با توجه به افزایش محبوبیت تلفن ‌های هوشمند و تبلت ‌ها، توسعه برنامه‌ های کاربردی تلفن همراه یک رسانه محبوب برای ایجاد نرم ‌افزار است. در واقع اپلیکیشن ‌های موبایل به عنصری ضروری برای اکثر کسب ‌و کارها تبدیل شده ‌اند و پیش ‌بینی می ‌شود که درآمد آن در سال 2022 به 800 میلیارد دلار برسد. این صنعت پربار و در حال رشد، کسب ‌و کارها را از هر گوشه ‌ای از بازار جذب کرده است، زیرا مصرف‌ کنندگان خود را از محاسبات رومیزی جدا می ‌کنند و به این صنعت روی می‌ آورند.

ایجاد برنامه های کاربردی تلفن همراه بیشتر ریشه در توسعه نرم افزار سنتی دارد. با این حال نتیجه نهایی، نرم افزاری است که برای استفاده از ویژگی ها و سخت افزار منحصر به فرد دستگاه های تلفن همراه طراحی شده است. گوشی های هوشمند مدرن مجهز به بلوتوث، NFC، سنسورهای ژیروسکوپی، GPS و دوربین هستند. می توان از آنها برای واقعیت مجازی یا افزوده، اسکن بارکد و موارد دیگر استفاده کرد. برنامه های تلفن همراه باید از طیف کاملی از ویژگی های گوشی هوشمند استفاده کنند که گفتن آن آسان تر از انجام آن است.

با توسعه نرم افزار رایانه های شخصی رومیزی، برنامه نویسان باید برنامه ای ایجاد کنند که بتواند روی حداقل مجموعه سخت افزاری کار کند. همین امر در مورد برنامه های کاربردی موبایل نیز صدق می کند، اگرچه تفاوت های سخت افزاری در این مورد بسیار کمتر است. در عین حال، سخت ‌افزار موجود در گوشی‌ های هوشمند و تبلت‌ ها با لپ ‌تاپ‌ ها و رایانه ‌های رومیزی کاملاً مطابقت ندارد، به این معنی که برنامه ‌های موبایل باید به گونه‌ای طراحی شوند که عملکرد بهینه را نشان دهند.

به عنوان مثال یک برنامه بازی در عناصر گرافیکی خود به دلیل پردازنده های گرافیکی کمتر قدرتمند در دستگاه های تلفن همراه محدود است. با این اوصاف رایانش ابری انجام بازی‌های موبایلی را آسان‌تر از همیشه می‌کند. بازی‌های محبوبی مانند Fortnite، Hearthstone و PUBG بازیکنان را در رایانه‌ ها، تلفن ‌ها و حتی کنسول‌ ها متصل می‌ کنند.

 

ملاحظات توسعه اپلیکیشن موبایل

حل مشکل عملکرد در هر دستگاه در نهایت به توسعه یک برنامه به صورت بومی در آن دستگاه بستگی دارد. این به معنای طراحی کد به طور خاص برای سخت افزار در یک دستگاه خاص است. در نمونه دستگاه‌های iOS این امر بسیار آسان است، زیرا توسعه‌دهندگان تلفن همراه برای دستیابی به قابلیت استفاده جهانی فقط به نسخه‌های برنامه برای iPhone و iPad نیاز دارند. با این حال برای دستگاه های اندرویدی، هر گوشی هوشمند یا تبلت بر روی سخت افزارهای مختلف و نسخه های مختلف سیستم عامل اجرا می شود.

از سوی دیگر برنامه های مبتنی بر وب به دستگاه وابسته نیستند. آنها از مرورگر وب استفاده نمی کنند و توسعه آنها را ارزان تر و دسترسی به آنها را آسان تر می کند. با این حال عملکرد آنها با یک برنامه بومی مقایسه نمی شود. به عنوان مثال با برنامه های تحت وب نمی توانید از ویژگی های کامل گوشی استفاده کنید یا اعلان های مناسب ارسال کنید و کمتر حرفه ای به نظر می رسند.

 

انواع اپلیکیشن های موبایل و زبان های برنامه نویسی

مانند نرم افزارهای دسکتاپ، اپلیکیشن های موبایل نیز با استفاده از طیف وسیعی از زبان های برنامه نویسی و چارچوب ها طراحی می شوند. در حالی که محبوب ‌ترین سیستم ‌عامل ‌ها، iOS و Android، در استاندارد سازی انواع توسعه برنامه ‌های تلفن همراه در دسترس برنامه ‌نویسان کار بسیار خوبی انجام داده ‌اند، برنامه ‌ها همچنان می ‌توانند متفاوت باشند. در اینجا برخی از انواع برنامه های تلفن همراه آورده شده است:

  • برنامه های بومی

اینها برنامه هایی هستند که برای یک پلتفرم خاص (iOS یا Android) با استفاده از ابزارهای توسعه نرم افزار و زبان های پشتیبانی شده توسط آن سیستم عامل ها ایجاد شده اند. iOS از Xcode و Objective-C استفاده می کند، در حالی که اندروید از Eclipse و Java استفاده می کند. توسعه دهندگان اغلب برنامه های بومی را به دلیل توانایی آنها در استفاده از پتانسیل کامل دستگاه ترجیح می دهند.

با رایج‌ تر شدن دستگاه‌ های خانه هوشمند، توسعه‌ دهندگان برنامه ‌های منحصر به ‌فردی ایجاد می‌ کنند که مواردی مانند پوشیدنی‌ ها، حسگرهای اینترنت اشیا و صفحه ‌نمایش ‌های هوشمند را برای تجربه ‌های شخصی‌ سازی شده یکپارچه می‌کنند. البته توسعه برای هر پلتفرم فرآیندی پرهزینه و زمان بر است که برای همه مشاغل کار نمی کند.

  • برنامه های HTML5

بر اساس استانداردهای تقریباً جهانی فناوری های وب – HTML5، جاوا اسکریپت و CSS – این نوع برنامه تلفن همراه رویکردی برای توسعه تلفن همراه دارد که یک بار اجرا می شود. برنامه‌های توسعه‌ یافته در این چارچوب با بسیاری از پلتفر م‌ها سازگار هستند و برای اطمینان از عملکرد کامل در هر سیستم عامل، تنها به حداقل تغییرات نیاز دارند.

برنامه ‌های HTML5 همچنان می ‌توانند اعلان‌ های دسکتاپ ارسال کنند و تعاملات را از طریق ایمیل و سایر راه ‌ها آغاز کنند. قابلیت استفاده برنامه های وب را کاهش ندهید اما به خاطر داشته باشید که مصرف کنندگان بیشتر از یک برنامه بومی استفاده می کنند.

  • برنامه های ترکیبی

این برنامه ها مستلزم ایجاد یک محفظه توسعه یافته در سیستم بومی است که امکان جاسازی یک برنامه HTML5 را در آن فراهم می کند. این به برنامه ها اجازه می دهد تا از عناصر متنوع و منحصر به فرد هر سیستم بومی استفاده کنند. قبل از ایجاد اپلیکیشن برند خود از برنامه های موجود برای تاثیرگذاری بیشتر استفاده کنید. به عنوان مثال، با استفاده از بازاریابی متمرکز بر موبایل در سرویس‌هایی مانند Yelp، Facebook و Google Maps می‌توانید ترافیک را هم به وب ‌سایت و هم به مکان واقعی خود هدایت کنید.

اگر نیاز به توسعه و طراحی اپلیکیشن موبایل دارید می توانید از خدمات شرکت اپمون استفاده نمایید. این شرکت طراحی و توسعه اپلیکیشن با بهره گیری از بهترین متخصصان ایران به همراه بروزترین متدهای دنیا آماده ارائه انواع خدمات برنامه نویسی و طراحی و ساخت اپلیکیشن اندروید و ios به تمامی مردم ایران و جهان می باشد.

 

 

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 21 دی 1400ساعت 18:50 توسط احمد | تعداد بازديد : 115 | |